Beveiliging camera’s

Bel voor meer informatie met 024-37909437″-Videobewakingsset Touch&App Voor Thuis

De complete set bevat alles, om de videobewaking in bedrijf te stellen: een draadloze buitencamera voor 24/7-bedrijf en een 7″ draadloze monitor met intuïtieve touchscreen voor comfortabele bediening. Ideaal voor privéhuishoudens, gastronomie, bureaus en kleine bedrijven. Ook een leegstaand vakantiehuis kan eenvoudig op afstand worden bewaakt.

Grote monitor, vloeiende beelden, eenvoudige bediening
De overzichtelijke monitor dient als bewakingscentrale. Deze geeft elke camera als volledig beeld in VGA-resolutie (640 x 480) en 25 fps weer en in de meervoudige weergave in QVGA (320 x 240). De bediening geschiedt per touchscreen via een professioneel recordermenu. Opnames worden op een SD-kaart in de monitor opgeslagen.

Docking-station: Toegang op afstand per smartphone-APP
Met behulp van de ABUS app zien gebruikers ook onderweg wat er thuis gaande is. Als de monitor in de docking-station is „geparkeerd” en er een internetverbinding bestaat, dan kunnen de live beelden direct via de smartphone worden bekeken. In het dockingstation vindt gelijktijdig het opladen van de accu plaats.

Digitaal versleutelde draadloze signalen
Beeld en geluid worden vertrouwelijk via versleutelde digitale draadloze signalen tussen de camera en monitor verzonden. Hierdoor is het meekijken en -luisteren door anderen uitgesloten.

Uitbreidbaar tot 4 draadloze camera’s
De complete set bevat de monitor en een draadloze camera. De monitor kan met max. 4 camera’s worden verbonden, zodat max. 3 andere camera’s kunnen worden toegevoegd.

 

abus-appiphone-androidpng

 

765_TVAC16000_webl

739_TVAC16010_rechts_webl

Abus Draadloze IR buitencamera 2,4GHz

Deze draadloze IR-buitencamera 2,4 GHz met PIR vormt een optioneel accessoire bij de 3,5″ draadloze TFT-monitor. U kunt maximaal 4 camera’s van dit type op de monitor aansluiten. Met deze 2,4 GHz draadloze IR-buitencamera kunt u zonder problemen videosignalen overdragen naar de draadloze monitor. De draadloze signaaltransmissie komt overal van pas waar geen kabels gelegd kunnen worden: de camera geeft het videosignaal draadloos door aan de monitor. Door de omzetting in digitale signalen kunnen storingen en interferenties worden voorkomen.

 

abus-logo

 
Draai/kantel HD 1080p IR netwerkcamera

De HD draai-/kantelcamera is de alleskunner voor de doeltreffende bewaking van binnenruimtes. Hij voert beelden in real time met een resolutie van HD 1080p in een IP-netwerk in. De bediening, de besturing van de beweging en de configuratie gebeuren ook comfortabel via IP-netwerk (LAN). Bij gebruik van een weerbestendige behuizing kan de camera ook voor buitentoepassingen worden gebruikt (zonder gebruik van de ingebouwde IR LED’s).

Breed bewakingsgebied dankzij HD 1080p
De hoge resolutie vult de draai-/kanteltechniek met inbegrip van instelbare presetposities en programmeerbare „bewakingsrondes“ perfect aan. Hierdoor ontstaat een enorm groot bewakingsgebied. Zo bewaakt een enkele camera ook grote ingangen en kantoortuinen uiterst betrouwbaar – voor rendabele videoprojecten waarbij een HD-camera meerdere camera’s kan vervangen.

Dag-/nachtcamera met nachtzichtfunctie
Met 11 geïntegreerde IR-LED’s is de camera geschikt voor nachtzicht en daardoor goed voor bewaking 24/7. Overdag is het draaibare IR filter geactiveerd.

LAN-toegang tot beelden en besturing van overal
De toegang tot live beelden gebeurt eenvoudig via App, VMS-software of webbrowser – ook wanneer u onderweg bent. Ook de handmatige PTZ-besturing is mogelijk, eveneens via App, VMS of browser. De software VMS Express is gratis bij de leveringsomvang inbegrepen.

 

abus-appiphone-androidpng

634_TVIP21502_webl

628_TVIP11502-TVIP11552_front_webl

Compacte HD 720p IR WLAN netwerkcamera (ook beschikbaar met LAN)

Briljante HD-resolutie toont de details, die een moderne videobewaking tegenwoordig moet bieden. En dat kabelloos en snel via WLAN-n.

Compacte constructie, groot bewakingsgebied
Reeds de basismodellen leveren HD 720p – daarmee houden „kleine compakten“
ook grote ruimtes goed in de gaten. Ze blijven decent in de achtergrond – zonder dat ze de woon- of commerciële ruimtes te sterk beïnvloeden.

Stromen gegevensoverdracht op afstand en via APP
Een eenvoudige toegang tot livebeelden van de camera is dankzij Quadstream-technologie mogelijk. Afhankelijk van de beschikbare bandbreedte zijn de videostreams beschikbaar in de passende compressie (MPEG-4, MJPEG, H264 en 3GP voor mobiel). Dit werkt ook parallel: bijvoorbeeld in LAN als H264-stream en gelijktijdig op smartphone in 3GP-kwaliteit.

Met WLAN, zonder ingewikkeld
De integratie in een WLAN-netwerk lukt volledig zonder IP-kennis: een druk op de WPS-toets brengt de verbinding met de WLAN-router tot stand. De invoer van cryptische netwerk-keys valt weg – en de verbinding is desondanks versleuteld.

Eenvoudige gegevensopslag & videobeheer

De compacte camera is geschikt voor de opslag en het beheer van videogegevens op een netwerkdrive/Network Attached Storage (NAS). Overige security-functies, zoals bijvoorbeeld sabotagebewaking, zijn in verbinding met de software VMS realiseerbaar. Verder biedt de camera een optie voor opnemen op een micro-SD-kaart – voor lokale gegevensopslag, onafhankelijk van het netwerk.

Wandmontage of standvoet

De camera is geschikt voor montage op alle vlakken. Een wandhouder/standvoet wordt meegeleverd.

 

abus-appiphone-androidpng