Deurbeveiliging

Bel voor meer informatie met 024-3790943Eycasa deurintercom

De draadloze deurintercom Eycasa bestaat uit een videodeurstation en een basisstation. Het deurstation dient als deurintercom inclusief deuropener en geïntegreerde videocamera voor dag en nacht. Het basisstation biedt daarbij een hoog bedieningscomfort en flexibele uitbreidingsopties.

Veiligheid & comfort in één pakket: spreken, deur openen, videobewaking
Eycasa is meer dan een intercom: Hij laat zien wie er voor de deur staat, biedt de mogelijkheid via het basisstation te communiceren en de deuropener te bedienen. Het systeem kan worden uitgebreid met 3 draadloze camera’s om naast de huisdeur ook andere toegangen (terras, kelderdeur, garage, enz.) te beveiligen.

Basisstation: de comfortabele schakelcentrale zonder kabel
In het basisstation komen alle gegevens samen: op het 7″-touchscreen met kleurendisplay wordt het videobeeld van het deurstation weergegeven. Verder zijn de intercom en de deuropener op het station te bedienen. Het station wordt eenvoudig met de hand bediend en het basisstation communiceert per draadloos netwerk met het deurstation, zonder lastige kabels in de woning. Het station neemt maximaal 4 camera’s op die tegelijkertijd op de monitor kunnen worden weergegeven. Bovendien is het uit te breiden met extra componenten. Het station kan aan de wand of op een tafel worden gemonteerd.

Videodeurstation: Eenvoudige installatie, ideaal om achteraf in bestaande installaties te integreren

Het deurstation kan horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd. Daarbij kunnen de aansluitingen van een vorige intercom worden gebruikt. De stroomaansluiting vindt plaats op een aanwezige veiligheidstransformator; het apparaat werkt ook op batterijen. Verder is er geen bedrading nodig: het volledige systeem is gebaseerd op draadloze componenten.

Flexibel uit te breiden met extra componenten

Het systeem groeit mee met de eisen van de bewoner. Het kan worden uitgebreid met 3 draadloze camera’s.

 

abus-logo

 

652_CASA31000_webl

651_CASA30500_rechts_webl

Eycasa buitencamera

De draadloze deurintercom Eycasa kan worden uitgebreid met maximaal 3 draadloze buitencamera’s. Deze worden draadloos met het basisstation verbonden en leveren veelzeggende bewakingsbeelden, zowel overdag als ’s nachts.

Waakzaam dankzij PIR-bewegingssensor
De passieve-infraroodbewegingsmelder van de camera herkent personen die zich in het bewakingsgebied bewegen; ook in het donker. Als de camera een beweging registreert, verschijnt op het Eycasa-basisstation een melding en wordt het livebeeld op de monitor weergegeven. Zo wordt iedere persoon opgemerkt die een van de ingangen wil betreden, ook als er geen bel aanwezig is (bijv. terras, leveranciersingang).

Gecodeerde, draadloze overdracht
De overdracht van gegevens naar het Eycasa-basisstation vindt gecodeerd plaats via een digitaal draadloos netwerk. Daarmee vervalt het leggen van videokabels of het instellen van een WLAN-verbinding. De overdracht is exclusief, vertrouwelijk en beschermd tegen toegang door derden.

Beveiliging van alle ingangen van het gebouw
Extra buitencamera’s beveiligen naast de huisdeur alle andere toegangen, bijv. terras, kelderdeur, garage, enz. Bij het gebruik in bedrijven worden naast de hoofdingang ook de personeels- of leveranciersingang, het magazijn, enz. beveiligd.

Beperkingen
De draadloze buitencamera werkt uitsluitend met een Eycasa-basisstation. De camera kan niet alleen, via WLAN of als webcam worden gebruikt.

 

abus-logo

 
Draadloze video-deurintercom

De videodeurintercom bestaat uit een deurstation incl. videocamera en een 3,5″-monitor, beide draadloos met elkaar verbonden. Dankzij eenvoudige bediening en makkelijke montage (ideaal voor montage achteraf) is de installatie zeer geschikt voor de verkoop boven de toonbank.

Meer veiligheid en privésfeer

Deze deurintercom combineert de functies „intercom” en „videobeeld” in een eenvoudige, makkelijk te plaatsen oplossing. Bewoners zien wie er voor de deur staat, kunnen met de persoon spreken en indien nodig de elektrische deuropener bedienen.

Bediening in 3 eenvoudige stappen

  • Het indrukken van de deurbel activeert de draagbare monitor (livebeeld en opname)
  • Het videobeeld wordt op de monitor weergegeven, in beide richtingen spreken is mogelijk
  • Door een toetsdruk op de monitor schakelt u de deuropener in

Eenvoudige montage, ideaal voor montage achteraf
Het deurstation wordt voor beveiligde buitentoepassingen gebruikt (beschermingsklasse IP55) en kan aan bestaande kabels (bel, deuropener) aangesloten worden. Hiermee is het deurstation uiterst geschikt voor integratie in bestaande installaties. De monitor werkt op een batterij en kan mobiel ingezet worden.

 

abus-logo

275_TVAC80020_Gruppe_webl

273_TVAC80000_links_webl

 

Digitale Deurspion HD

Met deze op batterijen werkende, digitale deurspion zien bewoners wie er voor de deur staat. Dankzij een eenvoudige bediening, volledige leveringsomvang en makkelijke montage is de HD deurspion geschikt voor de verkoop boven de toonbank.

Bescherming van de privésfeer
De videodeurspion maakt het voor bewoners makkelijk om vreemde personen voor de deur te herkennen. Dankzij HD-resolutie (720p) en display met vergrotingsfunctie.

Hoog comfort
Bewoners moeten, anders dan bij de traditionele deurspion, niet meer met een oog aan het kijkgat „plakken” terwijl ze het andere oog dichtknijpen om iets te zien. De digitale deurspion biedt een goed alternatief, want men kan op comfortabele afstand met beide ogen op het display kijken en men ziet daarop heel duidelijk wie er buiten staat.

Eenvoudige functie
Met een druk op de knop wordt de monitor geactiveerd en de bewoner ziet wie er voor de deur staat: met beide ogen en op comfortabele afstand van de deur. Hierbij vindt automatisch een opname plaats (3 losse beelden) – voor een latere reconstructie, wie wanneer voor de deur stond (bewaren van bewijs, ophelderen van stalkinggevallen enz.).

Meer veiligheid alleen thuis
Vooral als kinderen of senioren in het huishouden wonen, biedt de digitale deurspion extra veiligheid: het beeld op de monitor is ook goed te herkennen als men kleiner is en er van onderen op kijkt!

 

abus-logo