COMPUTER REPARATIE NIJMEGEN 
Snelle en effectieve computer reparatie Nijmegen bij Van Kempen IT

Heeft u laatst een nieuwe computer aangeschaft, maar merkt u dat deze nu al mankementen vertoont? Het aanschaffen van een nieuwe computer is vrij prijzig en daarom wilt u er natuurlijk zo zuinig mogelijk mee omgaan. Zodra er iets niet meer werkt zoals behoren aan uw computer, is het verstandig om gelijk een computer reparatie Nijmegen te laten uitvoeren. Bij Van Kempen IT helpen wij u hier graag mee verder. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf waarbij service en vertrouwen naar onze klanten hoog in het vaandel staan. Ons team helpt zowel bedrijven als particulieren. Naast reparaties kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe computer installeren Nijmegen. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bekijk onze website voor meer informatie.

De diensten van Van Kempen IT

Met al meer dan 25 jaar kennis op het gebied van IT helpen onze medewerkers u graag bij een computer reparatie Nijmegen. We lossen graag de problemen voor u op, of het nu gaat om een vastlopend systeem of een virus op uw computer. Computers en notebooks repareren wij al binnen 2 werkdagen, indien mogelijk. Daarnaast zijn reparaties tot €95 ook mogelijk zonder het maken van een afspraak. Ook installeren wij sinds vijf jaar internetverbindingen bij klanten aan huis. Zo kunnen wij uw nieuwe laptop installeren Nijmegen, gewoon bij u thuis! Maak de installatie compleet door een abonnement af te sluiten voor veilig internetten. Naast computer reparatie Nijmegen en installaties, kunt u bij ons ook apparatuur aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan computers, notebooks, printers, monitoren en zelfs software. Zo bent u van alle gemakken voorzien door de diensten van Van Kempen IT!

Laat u uw computer reparatie Nijmegen bij Van Kempen IT uitvoeren?

Een ding is zeker, op het gebied van reparaties en installaties bent u bij Van Kempen IT op het juiste adres. In onze Computer winkel Nijmegen kunt u computers, printers en software aanschaffen. Daarnaast kunnen onze IT-experts een nieuwe computer installeren Nijmegen, gemakkelijk, snel en veilig bij u thuis! Fijn, want zo weet u zeker dat u alles veilig en zonder problemen kunt gebruiken. Ook voor advies over elektrische apparatuur staan onze medewerkers u graag te woord. Heeft u interesse gekregen in een van onze diensten? Kom langs bij Van Kempen IT! Maak gemakkelijk een telefonische afspraak of per mail om langs te komen in onze winkel. U vindt onze contactgegevens op onze website!